TÁBORY NA KONÍCH

TÁBORY NA KONÍCH

Vítáme dívky i chlapce na stránkách TÁBORY NA KONÍCH konané v Českém ráji na našem STATKU PEKLO.

Zveme děti ve věku od 9 let, které chtějí trávit prázdniny na koni a také péčí o něj (čištění, postrojování, krmení, čištění výběhů atd.)

                                        Tábory na koních_Český ráj_dětské tábory

    

    Letní tábory pro děti od 9 let se konají v Českém ráji nedaleko obce Skuřina v areálu STATKU PEKLO. Areál statku se skládá ze souboru roubených budov, stodoly a 100 000 m2 přilehlých pozemků, na kterých je dětský letní tábor pořádán. Tento statek je registrovaný v ekologickém zemědělství a mimo chovu koní a pravidelné výuky jízdy na koni se věnuje i produkci ekologických produktů.

    Hlavním cílem tábora je výuka jízdy na koni, péče o koně a výuka bezpečnosti u koní. Vedlejším cílem tábora je seznámení dětí i s ostatními zvířaty na statku, péče o zvířata a seznámení s každodenními činnostmi na ekologickém statku. Jezdecký výcvik je prováděn v areálu statku na jízdárně případně v okolních lesích a pastvinách profesionálními pracovníky se vzděláním v tomto oboru a dlouholetými zkušenostmi. Ubytování je v roubené chalupě ve zrekonstruovaném podkroví s jídelnou, společenskou místností a koupelnou s WC. Jídlo je 5x denně, pití zajištěno po celý den.

    Z důvodu zaručení exkluzivity je počet účastníků omezen tak, abychom se mohli každému při výcviku individuálně věnovat. 1 kůň je maximálně pro 2 děti. Každý účastník má zaručenu min. 1 hodinu jízdy na koni denně.

V den nástupu na tábor vybíráme potvrzení o bezinfekčnosti a lékařské potvrzení o zdravotní způsobilosti dítěte.

 

 

 

Tábory nejen u koní, ale hlavně na koních.

www.taborynakonich.cz